Lokal mat
Lokal mat viste seg å vere ein suksess i fjor!
Lokal mat viste seg å vere ein suksess på Oktoberfesten i 2018, så vi kjeirer på med samme lokale entusiastiske kokker. Jan Nesje serverer lokal Hjorteburger med sopp og tyttebær, Ingebrikt kjører på med sin Kjebab, som er heilgrilla kje, nedskåret i Lefse med hvitkålsalat og Hvitløksyoughurt.
 
Nytt for i år er Schnitzelbrot, som er stor ”snacks” ute i Europa på store fester, det er eigentleg Schnitzel i brød, med dressing og salat, lokale varianter forekommer, f.eks. som tyrolerhamburgar.

Olden bryggeri representerer det lokale ølet på årets Oktoberfest, de har laga eit spesielt oktoberøl till oss i år, og stiller med egen bar, nabo med de lokale matgutane.

På laurdag er det stor festmiddag kl 19.00, med klassisk oktoberfestmat, Schweinhaxe med surkål og potetstappe, ca 1 kg med mat som metter dei fleste.

Norfjord Kjøtt produserer som vanlig vår fantastiske oktoberfestpølse med minstemål på 50cm, alltid en suksess, alltid fantastisk.

Presis som alltid kommer vi til å servere nattmat for dei som treng det, hamburger også det frå Nordfjord Kjøtt, grillast presis ved utgången av oktoberfestområdet.